Veilig werken

Veiligheid is onze standaard. Het zit in ons DNA. Omdat we veel bouwen in de chemische industrie weten we als geen ander hoe belangrijk dit is. Zo werken we al jaren voor Nouryon; één van de hoogst aangeschreven bedrijven in de chemie-branche.

Onze VCA-certificering** vinden wij een hele belangrijke. Maar ook met gehoorbescherming, genoeg verlichting, veiligheidshelmen en -schoenen houden we tijdens de bouw de veiligheid van onze collega’s goed in de gaten. En mocht er dan toch iets gebeuren… dan is er áltijd een BHV’er op de bouwplaats aanwezig!


Neem contact met ons op

Duurzaamheid

We bouwen panden en huizen om meer dan een leven lang mee te gaan. Denken aan de toekomst - en het klimaat - vinden wij niet meer dan logisch. Bij Wilmink-Oosterveld hameren we op duurzame materialen en klimaatbestendige oplossingen. We werken altijd via Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, zijn sinds 2019 ISO 14001 gecertificeerd en gaan regelmatig om tafel met onze afvalscheider om ons afval nog beter te scheiden. Maar duurzaamheid zit ‘m ook in de keuze voor partners. We geven onze manier van werken graag door. Kiezen onderaannemers die hier hetzelfde instaan. En zoeken ze wanneer het kan in de omgeving van de bouwplaats. Dat scheelt heel wat ritjes heen en weer... en dát bespaart weer veel CO2-uitstoot!

Log in voor inzicht in je managementrapportages en facturaties, de planning van serviceklussen en andere updates en informatie over (lopende) opdrachten.

Lees meer

Projecten

Woning Enschede

Deze woning is voorzien van duurzame materialen.

Deze woning is voorzien van duurzame materialen en staat op een prachtige plek aan de bosrand van Enschede.

Lees meer

Projecten

Brandweer Twente

Bouwkundig onderhoud bij diverse kazernes in Noord Oost Twente.

Recent hebben we wederom ons service en onderhoudscontract met 5 jaar mogen verlengen voor diverse kazernes van de Brandweer Twente.

Lees meer

Projecten

Van der Hulst Meppel

Nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoren voor Van der Hulst in Meppel.

Deze bouw hebben we in bouwteam uitgevoerd. Hierdoor waren wij al vroegtijdig betrokken in het proces, en dit is het eindresultaat zeker ten goede gekomen. Het pand is volledig energie neutraal gebouwd en voorzien duurzame bouwmaterialen.

Lees meer

Projecten

Internovi te Borne

Nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoren voor Internovi te Borne.

Deze bouw hebben we in bouwteam uitgevoerd. Hierdoor waren wij al vroegtijdig betrokken in het proces, en dit is het eindresultaat zeker ten goede gekomen. Het pand is volledig energie neutraal gebouwd en voorzien duurzame bouwmaterialen.

Lees meer

Projecten

Ecobrush te Meppel

Nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoren voor Ecobrush te Meppel

Voor onze klant Ecobrush hebben we de nieuwbouw gerealiseerd van een bedrijfshal met aangrenzende kantoren. Voor dit project hebben we het volledige traject van Design en Build verzorgt.

Utiliteitsbouw
Van A tot Z. Van ontwerp tot uitvoering. Van vergunning tot sleuteloverdracht. Bij Wilmink-Oosterveld nemen we graag al je zorgen uit handen. Lees meer
Service & onderhoud
Goed bouwen is één, maar ervoor zorgen dat het goed blijft is minstens zo belangrijk. Toch schiet onderhoud er nog weleens bij in. Bij ons heb je de keuze om te werken met een Meerjaren Onderhoudsplan. Lees meer

Brandweer Twente
Bouwkundig onderhoud bij diverse kazernes in Noord Oost Twente Lees meer

Apollo Vredestein Enschede
Bouwkundige onderhoud bij Apollo Vredestein te Enschede. Lees meer